− MENU − BISTRO | Á LA CARTE | CHEFS MENU WIJNEN & COCKAILS BISTRO − B I S T R O Bistro − Thaise Saté houtskool bbq | pinda crème € 9,- Jámon Ibérico de Cebo 100 gr. € 22,50 Tonijn Tataki Furikake | chuka wakame | soya crème € 9,- Burrata Gegrilde courgette | geroosterde amandelen | dille € 9,- Pasta Basilicum Zeevruchten € 14,- Shaken Caesar Romaine | ansjovisdressing | parmezaan | crouton | gepocheerd ei Supplement kip of tonijn € 4,50 € 8,- Bouillabaisse Gamba | rouille | crouton € 14,- Tarte Tartin Munt | chocolade € 9,- Eton 'not so' Messy Aardbeien | gefermenteerde rood fruit soep | meringue | geslagen room € 9,- Kaasplateau 4 soorten kaas | kletzenbrot | chutney € 12,- CHEFS MENU & Á LA CARTE − CHEF'S MENU & Á LA CARTE Chef's Menu met de beste seizoensproducten − Chef’s menu 3 gangen € 34,50 p.p. Chef’s menu 4 gangen € 44,50 p.p. Chefs menu 5 gangen € 54,50 p.p. á La Carte Voorgerecht − Ceviche Dorade | mais | jam aardappel € 9,- Tonijn Furikake | chuka wakame | soya € 12,- Burrata Courgette | amandel | dille € 9,- Rundertartaar Zilver ui | mosterd | zoetzuur € 11,- á La Carte Tussengerecht − Bouillabaisse Gamba | rouille | crouton € 14,- Boerderij Hoender Krokante huid | gyoza jus | lente ui € 13,- Gazpacho Mozzarella | zoetzure komkommer | dragon € 11,- á La Carte Hoofdgerecht geserveerd met bijpassende garnituren − Dorade Saffraan € 21,- Diamanthaas Jus van dashi € 23,- Krokantje van filodeeg pittige groetenvulling | dille € 19,- Varkensrack Jus de veau € 20,- à la Carte Dessert − Tarte Tartin Munt | chocolade € 9,- Eton 'not so' Messy Aardbei | gefermenteerde rood fruit soep | meringue | geslagen room € 9,- Kaasplateau 4 soorten kaas | kletzenbrot | chutney € 12,- Ons motto: “Van het simpele vanzelfsprekende, een blijvende herinnering maken”.