− MENU − Á LA CARTE | CHEFS MENU CHEFS MENU & Á LA CARTE − Bites Oesters van het Seizoen 3 st. citroen | vinaigrette | rockefeller € 10,5 Oesters van het Seizoen 6 st. citroen | vinaigrette | rockefeller € 19,5 Jamon Iberico de Cebo 100 gr. 24 maanden gerijpt € 24 Jamon Serrano 100 gr. 12 maanden gerijpt € 13 Brood boter | Griekse olijfolie | dip € 5 Chef's Menu met de beste seizoensproducten Chef’s menu 4 gangen € 47,50 p.p. Chef’s menu 4 gangen wijnarrangement 4 bijpassende wijnen € 29 p.p. Chefs menu 5 gangen € 57,50 p.p. Chefs menu 5 gangen wijnarrangement 5 bijpassende wijnen € 35,5 p.p. Chef’s menu 5 gangen plus kaas € 67,5 p.p. Chef’s menu 5 gangen plus kaas wijnarrangement 6 bijpassende wijnen € 42 p.p. Voorgerechten Koud Kalfslende Creme van rendang | zoet zure koolsalade € 12,- Steak tartaar Klassieker | Amsterdams zuur | Mosterd schuim | krokant € 14,- Visrilette Krab | roze garnaal | krokante papadum | spicy mayonaise € 14,- Tonijn Tataki Little gem | vinaigrette | zeewier € 13,- Voorgerechten Warm Zeeduivel vanille boter | boerenkool | beurre blanc € 14,- Uiensoep Zuurdesem | gruyere kaas € 9,- Pasta Paddo Morilles | krokante shiitake € 13,- Sukade Rode biet | jus van rendang € 14,- Hoofdgerechten geserveerd met bijpassende garnituren Gepofte bloemkool Creme van gorgonzola dulce € 20,- Zeebaars Gegrild | epinard | rozijnen | kreeftensaus Tournedos Geroosterde paddenstoelen | jus van rode peper € 26,- Bijgerechten Oven geroosterde Spruiten Chorizo € 5,- Rozemarijn Frietjes huisgemaakte mayonaise € 5 Chef's Salad seizoenssalade € 5 Specials Chateaubriand 200 gr. pp. seizoensgarnituren | huisgemaakte Bearnaise € 33 pp Zeetong 400 gr. seizoensgarnituren | Hollandse garnalen | witte wijnsaus € 42 pp Dessert Friandise 3 ambachtelijke friandises voor bij de koffe € 6 Kaasplateau 4 soorten kaas | kletzenbrod | chutney € 12,- Chef's Dessert Een verassing van de chef € 8,- Mango Semi Fredo Speculaas | gel van specerijen € 9,- Choco dessert Garnache | cremeux | mousse € 9,- Ons motto: “Van het simpele vanzelfsprekende, een blijvende herinnering maken”.