wouter en eelco

Wij zijn Wouter en Eelco, de restaurant eigenaren van Vadevi. Waar Wouter zijn achtergrond voornamelijk in restaurants ligt, kiest Eelco voor de catering. Maar corona zorgt ervoor dat de ze bij elkaar komen. Een eigen pop-up restaurant in Uithoorn wakkert de droom weer aan voor een eigen restaurant. Een plek waar service, kwaliteit en creativiteit dagelijkse kost zijn. 

Een plek waar iedereen welkom is die houdt van lekker eten en gezelligheid. Laag drempelig, informeel maar wel een avond uit. Ons chefs menu is dan ook iets waar we bekend om staan. Maar ook hebben we een heerlijke a la carte kaart, goede wijnen en heerlijke cocktails. 

Een plek waar we eigenlijk zelf ook graag komen en dat dan dicht bij huis. Geen taxi maar gewoon een fiets, hoe lekker is dat.

Eigenaren Vadevi
Vadevi eigenaren

2020

Waar Wouter zijn achtergrond voornamelijk in restaurants ligt, kiest Eelco voor de catering. Maar corona zorgt ervoor dat de ze bij elkaar komen. Een eigen pop-up restaurant in Uithoorn wakkert de droom weer aan voor een eigen restaurant.

Restaurant en bar

2021

In 2021 beginnen zij met het opzetten van Vadevi. Het belooft een chique, schitterend restaurant te worden.

Vadevi team achter bar

2022

Het team en het restaurant beginnen steeds groter te worden. We organiseren steeds vaker events, bijvoorbeeld de DJ Nights op vrijdag.

2023

Onze eerste DJ avond is een feit!